Rapid se impune la Târgu-Jiu după un arbitraj dubios. Comentatorii la TV în extaz, aveau treabă cu tobele!

Rapid București a învins-o pe CSM Târgu Jiu cu scorul de 26-31 duminică, în deplasare, în ultimul meci al etapei a 17-a a Ligii Naţionale. Arbitraj dubios, al cuplului Constantin și Gal în timp ce observatorul a fost cu gândul la ăia 2000 de lei.

Rapid ajutată constant de arbitraj! La Târgu-Jiu a fost bătaie de joc! 

Rezultat

Echipala pauzăFinal
CSM Tg. Jiu1626
Rapid Bucuresti1831

CSM Targu Jiu

1 DZHUKEVA Ekaterina Mihaylova
2 CHIRITA Bianca Stefania
3 BUCA Oana Maria
6 GAVRILA Alexandra Maria 6
8 PUSCAS Angela 6
9 TRICA Florina Valentina
16 MARICA-BERCU Elena
22 COTET Mirabela Gabriela 3
23 ZINATULLINA Iryna 1
27 CHIRICUTA Andreea Eliza 3
30 PAL Madalina-Ceandani-Ragea
64 ILIE Florenta Dorina 1
92 CIOLAN Ana Catalina 3
94 BOIAN Cristina Diana 1
95 PAVLOVIC Katarina 1
99 KLIMEK Sabine-Karina 1

Rapid

7 BUCESCHI Eliza Iulia 11
10 KASSOMA Albertina 3
11 PERIANU Gabriela
12 CIUCA Diana Cristiana
16 SANDRU Denisa Stefana 1
17 LOPEZ HERRERO Marta
18 GUTIERREZ BERMEJO Jennifer Maria
20 KORSOS Dorina 1
22 KANOR Orlane Anila 4
23 KAPITANOVIC Ivana
27 OSTASE Lorena Gabriela 1
34 FERNANDEZ FRAGA Alicia 1
44 HERNANDEZ SERRADOR Ainhoa 2
77 BADEA Alexandra Diana 2
79 POLMAN Estevana 5

Legat de meci nu spunem multe doar felicităm handbalistele pentru sportivitate.

Rapid a câștigat pe merit, nu contestăm acest lucru, dar au fost nenumărate faze în care arbitrajul a ieșit în evidență exact în momentele importante.

Principala marcatoare a Rapidului, Eliza Buceschi a recunoscut că se aștepta la un meci greu la Târgu Jiu, dar și că eliminarea Ekaterinei Dzhukeva a fost un avantaj pentru gruparea din Giulești.

”Ne bucurăm că am scăpat de o deplasare grea, aici la Târgu Jiu. Ne așteptam la un meci greu, pentru că am văzut rezultatele obținute de Târgu Jiu. Cu siguranță eliminarea portarului Dzhukeva, una dintre cele mai bune jucătoare de la Târgu Jiu, a fost un avantaj pentru noi”

a declarat Eliza Buceschi

Liviu Andrieș a declarat la conferința de presă imediat după meci că oboseala acumulată de fetele sale a dus la acest rezultat.

Am avut pe final de joc foarte multe greșeli și multe ratări. Pe fondul consumului de energie, ținând cont că noi am jucat în urmă cu trei zile în Cupa României, au venit și aceste greșeli, care au făcut diferența. Acum știm ce înseamnă Ekaterina Dzhukeva pentru noi, fără a lua din merite Elenei Bercu, care, în concluzie și-a făcut bine treaba. Perspectiva este bună în ceea ce o privește pe Elena, și sper să-i dea încredere această evoluție.

a declarat Liviu Andrieș

Etapa viitoare, în runda cu nr.18, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, cu CSM Slatina, pe 12 martie, iar în etapa a-19-a, pe 19 martie, CSM Târgu Jiu va evolua tot în deplasare, pe terenul formației Măgura Cisnădie. Abia la finalul lunii martie, pe 30 martie, CSM Târgu Jiu va evolua din nou pe teren propriu, cu HC Zalău.


Am mărit baremurile de 4 ori față de sezonul trecut, arbitrii români nu sunt sancționați, doar care merg pe la Zalău. Arbitrajele sunt mult mai proaste ca în sezonul trecut iar munca handbalistelor și a echipelor au mult de suferit.


Comentarii deplasate ale celor doi de la Televiziunea care transmite meciurile din liga națională. Aproape la fiecare meci, acești comentatori își bat joc de acest sport, în loc să comenteze meciul, fază cu fază, ei fac speculații, de tobe, comentarii legate de înjurăturile care au fost în Giulești, de săli de sport iar regizorul era în căutarea senzaționalului a dat imagini în direct cu sângele de pe fața portarului gorjean.  Domnilor, „pitpalaci” Sala Sporturilor de la Târgu Jiu a fost reabilitată in 2018 și s-a construit înainte de revoluție!

 

Citește si...

România a învins Serbia şi s-a calificat în grupele principale

Ionuț Popa

Rezultatele etapei a 8-a în Divizia A1

Mircea M

Câștigătoarea EURO 2024 va încasa 8 milioane de euro

Ionuț Popa

Toate reacțiile după tragerea la sorți a grupelor EURO 2024!

Redacția

România și-a aflat adversarele de la EURO 2024!

Mircea M

Rezultatele de vineri la Campionatul Mondial

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More