TADICI: Se încearcă dezechilibrul echipei înaintea unor meciuri decisive

Antrenorul echipei HC Zalău, Gheorghe Tadici, reclamă publicarea unor informații neadevărate despre relațiile contractuale dintre clubul sălăjean și jucătoarea Krisztina Toth. Astfel, publicația locală Sportul Sălăjean a scris că, în urma unor negocieri, jucătoarea și-ar fi prelungit contractul până în 2025, cu un salariu lunar de 9.000 de lei.  Același site, a dezinformat că Toth ar fi avut oferte de la mai multe echipe din România, informația fiind dezmințită de antrenorul echipei.

La Zalău totul e posibil! Codul deontologic dat uitării! 

Sunt niște neadevăruri lansate cu scopul de a crea disensiuni în cadrul echipei și de a o destabiliza înaintea jocurilor importante pe care le avem în finalul sezonului. Krisztina Toth avea contract semnat până în 2025, deci nu se punea problema de negocieri. De asemenea, nu e adevărat nici că ar fi avut alte oferte și nici suma vehiculată în articolul respectiv. Tot ce scrie respectivul ziar reprezintă numai dezinformări, minciuni, lipsă elementară de respect față de cititori. a declarat Gheorghe Tadici (antrenor HC Zalău)

Handbal Club Zalău a bifat joi, a patra victorie a sezonului și a urcat un loc în clasamentul Ligii Naţionale. Echipa pregătită de Gheorghe Tadici are după 21 de runde ,14 puncte și se află pe loc de baraj.

Pentru Zalău urmează un meci de totul sau nimic, la Slatina, luni, 24 aprilie, pentru menținerea în primul eșalon.

Reamintim că același site, din Zalău, a publicat ani la rând doar negativ despre echipa de volei a orașului. Volei Municipal,  Remat Zalău au fost ținta ani la rând a acestei publicații. Acum că voleiul nu mai este unde era în trecut, au schimbat macazul către handbal.


Jurnalistul care distorsionează intenţionat informaţia, face acuzaţii nefondate, plagiază, foloseşte neautorizat fotografii, imagini tv sau surse ori calomniază, săvârşeşte abateri profesionale de maximă gravitate, încalcă codul deontologic, poate vă prinde rușinea,  deși nu am crede.


Ani la rând handbalul și voleiul au fost ținta lor, culmea sub nasul Asociației Jurnaliștilor din Sălaj. Mulțumim presei sălăjene , dacă mai există!?

Citește si...

România și-a aflat adversarele de la EURO 2024!

Mircea M

Rezultatele de vineri la Campionatul Mondial

Mircea M

Azi aflăm grupa României la Euro 2024

Szabi R

Florentin Pera: România a fost echipa mai bună

Oana B

Victorie cu ajutorul arbitrajului pentru Danemarca

Mircea M

România a debutat cu o victorie la Campionatul Mondial

Ionuț Popa

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More