Vâlcea a câştigat cu emoţii meciul de acasă cu CSM Târgu Jiu

SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat cu emoţii meciul de acasă cu CSM Târgu Jiu, scor 30-27, după ce gorjencele au  avut cinci goluri diferență, 19-24 în min. 48. SCM-ul a reuşit şapte goluri consecutive şi a obținut victoria.

Rezultat

Echipala pauzăFinal
SCM Rm. Valcea1330
CSM Tg. Jiu1227

Macinată de accidentări și de alte probleme medicale, echipa pregătită de Liviu Andrieș a avut o evoluție bună pe terenul echipei din Râmnicu Vâlcea.

Gorjencele au condus și la 5 goluri!

A fost 24-19 pentru gruparea gorjeană, în minutul 48. Fără Alexandra Gavrilă și Ira Zinatullina, dar cu Angela Pușcaș, revenită în angrenajul echipei, dar și cu Sabine Klimek într-o zi bună, gorjencele au pus mari probleme echipei gazdă, care a fost nevoită să tragă serios pentru a câștiga meciul. Cu ceva mai multă experiență în astfel de meciuri, Vâlcea a gestionat mai bine ultimele 10 minute ale partidei, în care a reușit să revină pe tabelă și să câștige un meci pe care CSM Târgu Jiu părea că-l are în mână.

Campioana ,Rapid a întrecut-o pe SCM Craiova cu 25-21, în deplasare, într-o partidă din etapa a 21-a. Rapid a făcut diferenţa în ultimul sfert de oră, când a revenit de la 16-18 la 21-18.

În alt meci, Dunărea Brăila a surclasat-o pe CSM Slatina cu 37-21, cea mai bună marcatoare a gazdelor fiind Maria Kanaval, cu 8 goluri.

CSM Bucureşti a învins-o pe Gloria  Bistriţa-Năsăud cu scorul de 35-29, miercuri, în Sala Polivalentă din Capitală, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, disputat între primele două clasate.

CSMB rămâne lider detaşat după acest succes, fiind la un pas de titlul de campioană.

Citește si...

Tricolorele au ajuns cu bine în Danemarca

Mircea M

ANS lansează podcastul „Drumul către Medalii”

Mircea M

LORA KITIPOVA revine la Volei Alba Blaj

Mircea M

Elena Șerban continuă încă doi ani la Dunărea Brăila

Oana B

U-BT Cluj Napoca, în fața partidei cu Lietkabelis Panevėžys

Redacția

Probleme de lot pentru România

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More