Gloria și-a luat revanșa în fața echipei Dunărea Brăila, în Liga Florilor

Bistriţa-Năsăud a învins-o pe Dunărea Brăila cu scorul de 27-24 (13-11), joi, pe teren propriu, în derby-ul etapei a 23-a a Ligii Florilor. 

Gloria a controlat meciul și a obținut victoria fără emoţii.

Cristina Laslo a marcat 6 goluri pentru învingătoare iar Gnonsiane Niombla şi Nina Bulatovic au înscris câte 5 goluri. Portarul Renata Lais De Arruda a avut 10 intervenţii.

Cele mai bune marcatoare de la brăilence au fost Katarina Jezic (5 goluri) şi Francielle Gomes da Rocha (4), iar portarul Kira Trusova a avut 10 intervenţii.

Gloria s-a impus şi în tur, la Brăila, cu 27-26.

Gloria şi Dunărea s-au înfruntat pe 20 aprilie în semifinalele Cupei României, iar echipa din Brăila s-a impus cu 36-35 (18-16, 31-31, 5-4), după prelungiri.

Brăila este o echipă puternică, are jucătoare valoroase, a făcut cinste handbalului românesc în cupele europene, dovadă că s-a calificat alături de noi în Final Four. Îmi felicit echipa pentru jocul extraordinar, având în vedere că ne-am confruntat cu o serie de probleme medicale. Chiar și în aceste condiții, jucătoarele mele au arătat caracter, spirit de luptă. În mod special, în faza de apărare cred că am făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale noastre de când sunt eu aici. Am luptat pentru fiecare minge și am arătat încă o dată că ne merităm locul în clasament. a declarat Florentin Pera după victoria cu Brăila.

În alt meci jucat joi, Craiova a învins-o pe Măgura Cisnădie cu 36-34.

Gloria Bistrița şi Dunărea Brăila vor fi adversare în semifinalele competiţiei feminine de handbal EHF European League, pe 11 mai.

Citește si...

Aproape 10.000 de participanți la semimaratonul din București

Redacția

Finala Ligii Naționale începe duminică, la Cluj-Napoca!

Redacția

Rareș Toader, record al competiției în Dubai!

Mircea M

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru Euro 2024

Redacția

S-au stabilit sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin

Mircea M

U-BT Cluj-Napoca învinsă în sferturile EuroCup

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More